Mijn diensten

Op deze pagina geef ik een overzicht van de diensten die ik aanbied om je te helpen minder uren te werken, goede resultaten te bereiken en een gelukkig team te hebben. Het gevolg is dat jij minder uren werkt, je team met meer plezier naar het werk gaat en dat de directie en het management tevreden is over de HR-dienstverlening.

Hoe nu verder? Hoe lang kan deze situatie nog duren? Ik wil je graag helpen.

Gratis resultaat sessie

Ik wil je graag verder helpen met de zaken die jij tegenkomt om minder overuren te maken, goede resultaten te halen en een gelukkig team te krijgen. Kun jij wel wat hulp gebruiken? Boek dan een gratis resultaatsessie van 20 minuten (via Skype). Iedere week selecteer ik 3 aanmeldingen om dit gratis gesprek mee te plannen.

Stuur een mail naar erika@succesinhr.nl. Je ontvangt van mij een formulier. Vul het formulier in. Na ontvangst krijg je een mail van mij en kun je een afspraak plannen op het tijdstip dat jou past. Door een goede voorbereiding van mijn kant blijkt in de praktijk dat er in 20 minuten zeer grote stappen gemaakt kunnen worden. Ik deel minstens 2 gouden tips met je waar je gegarandeerd in je werk mee aan de slag kunt.

 

 

 

 

 

 

 

 

No comments yet.

Geef een reactie

Website gerealiseerd door Webalist B.V.