Waar kan ik jou mee helpen?

please help meDe afgelopen jaren ben ik veel HR-professionals tegen gekomen die moeite hebben met strategisch adviseren. Het lukt hen niet om business partner van de manager te worden. En dat is ontzettend jammer.

Elke keer bedenk ik me weer dat HRM het verschil kan maken. Een organisatie kan realiseren, waar je met plezier naar het werk gaat, managers en medewerkers tevreden zijn en goede bedrijfsresultaten bereikt worden.

Dus wil ik HR-professionals in de publieke sector helpen om strategisch partner van de manager te worden.

Kennis delen en inspireren

Daarom ben ik met een blog gestart. Mijn enige doel met het blog is om JOU te helpen. Met dit blog wil ik graag een community realiseren waar we samen van gedachten wisselen, elkaar tips geven en elkaar helpen. Ik wil een bron van inspiratie voor je zijn en mijn kennis met je delen.

Ik wil jou helpen met het stellen van je doelen en het realiseren van je dromen. Ik wil jou helpen de volgende stap te zetten in je ontwikkeling. Ik wil jou helpen om succesvol te zijn als strategisch partner.

Wat heb jij nodig?

Tot nu toe ben ik daar nog niet in geslaagd. Daarom wil ik het anders gaan doen. Maar om dat te bereiken, heb ik je hulp nodig. En dus… vraag ik me af… waar kan ik jou mee helpen?

  • Waarover wil jij dat ik ga schrijven?
  • Welke onderwerpen vind jij interessant?
  • Waar wil jij de komende maanden meer over leren?
  • Welke vragen of ideeën heb jij?
  • Waar loop jij tegenaan?
  • Wat denk jij dat je nodig hebt om strategisch partner te worden?

Plaats de onderwerpen waar ik jou mee kan helpen in het reactieveld hieronder. Schroom niet om een onderwerp te noemen, dat anderen ook hebben genoemd, plaats het gewoon in je comment. Zo kan ik zien naar welke onderwerpen veel vraag is.

Ik zie graag je reactie tegemoet!

Op jouw succes in HR, Erika Lunsche

P.S. Deel dit artikel met je netwerk en je collega’s, zodat zij ook kunnen profiteren van dit artikel. Klik op één van de social media knoppen om het artikel te delen.

No comments yet.

Geef een reactie

Website gerealiseerd door Webalist B.V.